Miljökonsult förorenade områden till Golder Göteborg

posted in: jobbarkiv

Är du geolog, hydrolog eller ingenjör med intresse för miljö och samhällsutveckling? Golder söker en miljökonsult med 3-5 års erfarenhet, med placering på vårt Göteborgskontor, som vill arbeta med miljö med fokus på förorenad mark.

Golder är ett globalt, medarbetarägt konsultföretag inom miljö- och geoteknik. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, tillverkande- och gruvindustri och vill vara det mest framstående globala företaget inom vår bransch.

Hos oss kommer du få arbeta och utvecklas inom flera olika teknikområden och du har själv möjlighet att påverka arbetets innehåll utifrån på dina intressen och din tidigare erfarenhet. Vi erbjuder en självständig arbetsroll där du förväntas ta mycket eget ansvar, men du blir samtidigt en del av vårt kompetenta team där samarbete och tekniskt såväl som socialt utbyte står högt på agendan.

 

Låter detta som något för dig? Läs mer om tjänsten och ansök här!