DeKa Enviro söker Seniora Miljökonsulter inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

DeKa Enviro AB söker flera nya kollegor som vill ha kul på jobbet, utbyta erfarenheter och leverera högkvalificerade miljötjänster tillsammans med oss!

Om företaget

Platt organisation och högt i tak utvecklar oss tillsammans!

Vår övertygelse är att engagerade och involverade kollegor alltid levererar bäst service och kvalitet, i tid och enligt budget till våra kunder. Vi är ett nytänkande miljökonsultbolag med framåtanda baserat på stor erfarenhet och kompetens.

Med närmare 40 års samlad kompetens från branschen, tidigare erfarenheter från såväl det lilla som det stora konsultbolaget och 1000-tals genomförda uppdrag i bagaget, fokuserar vi till 110% på det som vi brinner för allra mest. Att erbjuda projektanpassade, smarta och långsiktigt hållbara miljölösningar – för kunden och miljön.

Läs mer om oss på www.dekaenviro.se

Om arbetet

På DeKa Enviro arbetar vi som oberoende miljökonsulter och utför uppdrag inom Förorenade områden i hela Sverige. Vi har även erfarenhet av uppdrag i Norge och Danmark.

Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher, gör att vi kan åta oss stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher, privata och offentliga.

Vill du arbeta på ett företag där vi tillsammans kommer lära oss mycket av varandra, där du kommer arbeta i olika projekt med olika moment, från bakgrundsundersökningar och fältprovtagningar till utredningar och rapporteringar, då ska du söka till oss.  Exempel på uppdrag kan vara miljötekniska undersökningar, MIFO utredningar, miljökontroller i samband med avhjälpandeåtgärd (sanering), kontrollprovtagningar i grundvatten, EDD, statusrapporter mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som miljökonsult med stort tekniskt kunnande och kreativa lösningar i stort och smått.  Du har troligen gedigen erfarenhet från utredningsarbete, uppdragsledning och spetskompetens inom exempelvis riskbedömningar eller föroreningar i olika medium. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera och entusiasmera yngre kollegor i projekten.

Kanske är du rätt person att vara först på plats på någon ort där vi idag inte har ett kontor såsom Stockholm/Mälardalen eller kanske någon ort i Norra Sverige?  Alternativt är du intresserad av att tillsammans med miljökonsulterna i Göteborg/Kungsbacka eller Malmö/Lund, vara med och bygga företaget från grunden, leverera smarta och effektiva lösningar där ekonomi, kunden och miljönyttan är i fokus?

Är du prestigelös, vill du arbeta på ett företag där vi tillsammans kommer lära oss mycket av varandra och där du kommer arbeta i olika projekt med olika moment, då ska du söka till oss.

Vi tror att du är geolog, miljövetare eller civilingenjör med minst 8-10 års erfarenhet från konsultbranschen. Har du dessutom spetskompetens inom exempelvis riskbedömningar, statusrapporter eller gedigen erfarenhet från föroreningsproblematik i olika medium (mark, grundvatten, byggnader, sediment) är det ett stort plus!

Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt.

 

Vi erbjuder:

Att få utvecklas kompetensmässigt i ett företag där vi, personalen, är den viktigaste resurs bolaget har för att genomföra hållbara uppdrag för våra kunder och för framtiden. Vi tänker nytt, vi tänker högt med en platt organisation där alla är med och levererar och påverkar!

Många spännande uppdrag ligger i pipen och vi ser fram emot att få fler glada, engagerade och serviceinriktade kollegor!

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Löpande urval görs, så varmt välkommen med din ansökan idag eller ring oss, så berättar vi mer!

Läs gärna mer om oss på www.dekaenviro.se

Kontaktinformation

Tobias Kahnberg                                           Fredrik Delblanc

tobias.kahnberg@dekaenviro.se                  fredrik.delblanc@dekaenviro.se

070-94 90 740                                               070-823 93 19