DeKa Enviro söker Miljökonsulter med erfarenhet inom förorenade områden!

posted in: jobbarkiv

DeKa Enviro AB söker flera nya kollegor som vill ha kul på jobbet, utbyta erfarenheter och leverera  högkvalificerade miljötjänster tillsammans med oss!

Om företaget

Platt organisation och högt i tak utvecklar oss tillsammans!

Vår övertygelse är att engagerade och involverade kollegor alltid levererar bäst service och kvalitet, i tid och enligt budget till våra kunder. Vi är ett nytänkande miljökonsultbolag med framåtanda baserat på stor erfarenhet och kompetens.

Med närmare 40 års samlad kompetens från branschen, tidigare erfarenheter från såväl det lilla som det stora konsultbolaget och 1000-tals genomförda uppdrag i bagaget, fokuserar vi till 110% på det som vi brinner för allra mest. Att erbjuda projektanpassade, smarta och långsiktigt hållbara miljölösningar – för kunden och miljön.

Läs mer om oss på www.dekaenviro.se

Om arbetet

På DeKa Enviro arbetar vi som oberoende miljökonsulter och utför uppdrag inom Förorenade områden i hela Sverige. Vi har även erfarenhet av uppdrag i Norge och Danmark.

Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher, gör att vi kan åta oss stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher, privata och offentliga. Vill du arbeta på ett företag där vi tillsammans kommer lära oss mycket av varandra, där du kommer arbeta i olika projekt med olika moment, från bakgrundsundersökningar och fältprovtagningar till utredningar och rapporteringar, då ska du söka till oss.  Exempel på uppdrag kan vara miljötekniska undersökningar, MIFO utredningar, miljökontroller i samband med avhjälpandeåtgärd/sanering, kontrollprovtagningar i grundvatten, EDD, statusrapporter mm.

Vem är du?

Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt.

Du har ett driv och vill utvecklas samtidigt som du tar stort ansvar. Du är noggrann och kan stimuleras av både detaljer och mer strategiskt tänkande.

Vi tror att du är geolog, miljövetare eller civilingenjör. Har du dessutom genomgått SGF utbildningar, miljötekniska undersökningar eller certifierad provtagare är det en bonus.

Till Göteborg/Kungsbacka och Malmö/Lund söker vi dig som jobbat som miljökonsult inom Förorenade områden i 2-5 år och trivs i rollen där fältarbete varvas med rapportskrivning och utredningsarbete.

 

Vi erbjuder

Att få utvecklas kompetensmässigt i ett företag där vi, personalen, är den viktigaste resurs bolaget har för att genomföra hållbara uppdrag för våra kunder och för framtiden. Vi tänker nytt, vi tänker högt med en platt organisation där alla är med och levererar och påverkar!

Många spännande uppdrag ligger i pipen och vi ser fram emot att få fler glada, engagerade och serviceinriktade kollegor!

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Löpande urval görs, så varmt välkommen med din ansökan idag eller ring oss, så berättar vi mer!

Läs mer om oss på www.dekaenviro.se

 

Kontaktinformation

Tobias Kahnberg                                        Fredrik Delblanc

tobias.kahnberg@dekaenviro.se               fredrik.delblanc@dekaenviro.se

070-94 90 740                                            070-823 93 19