Ramböll söker Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Det händer mycket inom Ramboll Environment & Health och vi behöver dig som har ett stort intresse för att driva samhällsutveckling på ett miljösmart sätt. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vi söker nu dig som är redan är erfaren miljökonsult eller är i början av din karriär och som vill utvecklas som konsult inom förorenade områden tillsammans med oss.
Du kommer att ingå i nationella och internationella nätverk som utvecklar våra tjänster inom förorenade områden. Arbetet är kreativt och stimulerande.

Vi tror att du som söker tjänsten har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom miljö, natur eller geologi eller har annan likvärdig utbildning. Du har ett stort intresse och kunskap inom miljöområdet. Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. I tjänsten ingår en viss del resor och fältarbete.
Som person är du är målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Körkort B är ett krav.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. Vi kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron.
Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell. Arbetsmiljön hos oss är fri och prestigelös med högt i tak och arbetet bedrivs ofta i projektteam. Genom vår position på marknaden kan vi erbjuda stora möjligheter till utmanande arbetsuppgifter i några av marknadens mest intressanta projekt och tjänster i hela kedjan.

Frågor?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Claes Becker, 010-615 14 75 ellerclaes.becker@ramboll.se.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningstid: 2018-10-14