Orbicon söker seniorkonsult

posted in: jobbarkiv


Vårt mål är att bli den främsta experten inom miljömässiga och socialt hållbara lösningar. Vi söker där av en seniorkonsult inom Förorenad Mark som vill vara med och bidra till en renare och bättre värld för kommande generationer.

Har du en relevant högskoleutbildning inom miljöområdet med runt 10 års erfarenhet av uppdragsledning inom förorenade områden, mkb, naturvärdesinventering eller förorenade byggnader? Trivs du med att självständigt få välja vilka avancerade projekt du skall driva? I sällskap av ett kompetent och roligt gäng?

Om svaren är ja så vill vi gärna berätta vad vi kan erbjuda dig som seniorkonsult hos oss:
Orbicon är ett stiftelseägt nordiskt konsultbolag inom vatten och miljö som grundades redan 1866 i Danmark. Idag består företaget av 600 dedikerade medarbetare på 18 kontor i 4 länder. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden 2015 genom ett förvärv av det väletablerade konsultbolaget Sandström. I Sverige är vi rikstäckande och etablerade på kontor i Göteborg, Stockholm, Kalmar och Luleå där våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik.

I Sverige arbetar Orbicon utifrån sina fyra verksamhetsområden – Miljö & Natur, Geoteknik, Bygg & Anläggning samt VA-teknik. Våra lösningar är trygga, hållbara, kostnadseffektiva och gynnar kunder såväl som medarbetare, miljön och kommande generationer. Vi jobbar aktivt med kvalitet, arbetsmiljö och miljömål. Vår personal är vår främsta tillgång. Hos oss får du verka i en platt organisation där du blir synliggjord och lyssnad till. På Göteborgskontoret är vi totalt 27 medarbetare var av 10 st. jobbar inom Miljö & Natur.

Som seniorkonsult hos Orbicon ansvarar du för att driva projekt inom förorenade områden, mkb, naturvärdesinventering eller förorenade byggnader. Du blir en viktig del i att utveckla verksamheten samt ansvarar för kundkontakter. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet inom t ex fördjupade riskbedömningar och åtgärdsutredningar, huvudstudier, projektering av saneringar, tillståndsärenden m.m. Det är positivt om du har erfarenheter av att arbeta mot både privata och offentliga kunder. Våra kunder inom den privata sektorn finns hos fastighets- och byggbolag, industrier, exploatörer samt drivmedelsindustrin. Från offentliga sidan kommer uppdragen från kommuner, länsstyrelser och statliga verk.

Ta gärna en titt på din blivande chef:
https://www.linkedin.com/in/jenny-r%C3%B6nneg%C3%A5rd-252b90b5/

Eller din blivande arbetsgivare: www.orbicon.se

För information: I den här rekryteringen samarbetar Orbicon med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Martina Berg, 072-706 42 32 martina.berg@dfind.se

Rekryterande företag: Orbicon AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Tillsvidare, Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Ansök här