Orbicon söker miljökonsult till Luleå

posted in: jobbarkiv

Vi söker en nyutexaminerad eller miljökonsult inom förorenad mark med erfarenhet 2-4 år.

Beskrivning
Vi söker just Dig som vill vara med att utveckla Orbicon tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Din främsta arbetsuppgift kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du är med i alla delar av projekten – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömningar och slututredning i nära samarbete med erfaren uppdragsledare, fältingenjör och handläggare. Om projektet leder till åtgärd sköter du miljökontrollen och kontakten med myndigheterna. Till din hjälp har vi fullt med egen spännande teknisk utrustning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är hungrig för nya utmaningar inom en spännande bransch. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har en akademisk utbildning med inga eller några års erfarenhet med inriktning på förorenade områden i någon form. Meriterande med kunskaper eller examensarbete inom förorenad mark och/eller förorenade byggnader. Du uppskattar att arbeta både inomhus och utomhus i varierande väderlek. Du kommer att ha dagliga kontakter med våra kunder och du är därför duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi?
Ett etablerat och expanderande företag med kontor i Göteborg, Stockholm, Kalmar och Luleå. Stationeringsort för den aktuella tjänsten är vårt kontor i Luleå. Är du rätt person får du en unik möjlighet att lära dig branschen från grunden och utvecklas i tjänsten tillsammans med företaget. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning på heltid vilket hos oss är 40/v med mentorskap. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckningar/CV till ansokan@orbicon.se eller via enkäten på orbicon.se, senast 31 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Tjänsten önskar vi tillsätta under augusti/sept 2018.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför bör du ha B-körkort eller vara öppen för att påbörja körkortsutbildning.

Bekanta dig med din blivande teamchef, Stig Sörlin via hans Linkedin profil.

Företagspresentation
Vårt samhälle står inför en rad globala utmaningar och behovet av mer effektiva och hållbara lösningar ökar. Genom innovationstänkande vill vi på Orbicon leda utvecklingen framåt. Vi arbetar varje dag för ett friskare och grönare samhälle. Orbicon är ett konsultbolag som fokuserar på rådgivning och tjänster inom Miljö och Natur, Klimatanpassning och Stadsutveckling, Bygg och anläggning samt Vatten och Avlopp. Idag är vi ett 50 tal kollegor i Sverige och tycker vi har världens roligaste och mest inspirerande jobb!
Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med rötter som går tillbaka ända till 1866. För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Göteborg.