NIRAS söker miljökonsulter till Stockholm

posted in: jobbarkiv

Vill du arbeta inom förorenad mark hos en av de ledande aktörerna i Sverige? Till vårt team i Stockholm söker vi drivna Miljökonsulter som vill vara med och fortsätta utveckla vår växande verksamhet.

Vi erbjuder
NIRAS miljöteam består idag av cirka 40 medarbetare. Vi samarbetar i projekt mellan kontoren och har tillgång till spetskompetens hos kollegor både inom Sverige, och Danmark och Norge. Som en del av miljöteamet finns möjlighet att arbeta brett och djupt inom olika områden. T.ex. ligger NIRAS Miljö i framkant när det kommer till implementering av nya dynamiska provtagningsverktyg och metoder för lösningsmedel och PFAS.
Hos oss är både arbetsuppgifterna och uppdragen varierande och kan innebära bland annat markundersökningar, riskbedömningar, framtagning och projektering av saneringsåtgärder. Du är med från uppdragsstart till avslut och får då helhetsbilden av projektet.

Vi erbjuder därmed möjligheter att utveckla dina kompetens- och ansvarsområden utifrån dina intressen.

Vi söker
Till tjänsterna som miljökonsult till vårt team i Stockholm söker vi dig med några års erfarenhet inom förorenade områden som t.ex. konsult, entreprenör eller beställare, och har en utbildningsbakgrund inom naturvetenskap.

Om NIRAS
NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2 200 medarbetare och kontor i 27 länder. Vi har samlat alla professionella tjänster kopplade till samhällsbyggnad under ett tak såsom byggprojekt, miljö, hyresgästrådgivning och lokalförsörjning, arkitektur, energi, fastighet och service, infrastruktur, processindustri, samhällsplanering och analys samt utvecklingssamarbete. I Sverige är vi cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping.

På NIRAS ser vi hållbarhet som en naturlig del av det dagliga arbetet. FN:s 17 hållbarhetsmål är integrerade i vår affärsstrategi och vi arbetar aktivt för att skapa hållbara lösningar för våra kunder.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök på NIRAS hemsida så snart som möjligt. Bifoga CV och personligt brev .

För frågor om tjänsten, kontakta Katrin Holmström, Team Manager, katrin.holmstrom@niras.se eller 08-503 844 65.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.