Vatten och Samhällsteknik söker Miljökonsult till Jönköping

posted in: jobbarkiv

Vi behöver förstärka vårt Jönköpingskontor med ytterligare en miljökonsult inom området förorenad mark.

Arbetsuppgifterna består främst av undersökningar, riskbedömningar/utredningar och åtgärder för förorenad mark men även andra utredningar inom miljöområdet.

Vem är du?
Du har godkänd högskoleingenjörsexamen eller motsvarande, helst med något eller några års erfarenhet inom området, alternativt gymnasieingenjörsexamen med flera års relevant erfarenhet inom området. Du har en vilja till att vara ute i fält och utföra bl.a. jord- och grundvattenprovtagningar. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som läns-styrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad. Det är meriterande att vara certifierad provtagare enligt Nordtest eller att ha genomgått SGFs kurs miljötekniska markundersökningar.

Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt. 

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av Peter Sandström, tel 036-19 64 83 eller VD Åsa Blixte, tel 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86. 

Vi ser fram mot din ansökan senast den 18 augusti 2018 till Vatten och Samhällsteknik AB, Trädgårdsgatan 16, 391 27 KALMAR. 

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag. 

Läs mer och ansök här!