RGS Nordic söker Avdelningschef Norr

posted in: jobbarkiv

RGS Nordic är ett innovativt och expansivt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt ta emot och återvinna avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför och som våra kunder vill att vi ska lösa. Till vår svenska verksamhet, som sträcker sig över hela landet, söker vi en driftig Avdelningschef med placering i Umeå för vår nya mottagningsanläggning i området. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till och samarbeta med all expertis som finns inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark. Rätt person med rätt inställning och erfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Tjänsten
I rollen som Avdelningschef, och som ett viktigt steg i vår snabba expansion i Norden, bygger du upp och driver den nya anläggningen från uppbyggnadsfas till fullt fungerande mottagningsanläggning. Rollen som Avdelningschef ingår i regionens ledningsgrupp och du rapporterar direkt till Regionchefen.

Som Avdelningschef i Norr:

• så kommer du ha personalansvar
• utvecklar och ansvarar du för avdelningens affärer mot såväl offentlig som privat sektor
• ansvarar du för och följer upp avdelningens mål och budget
• skapar du förutsättningar för avdelningens utveckling

Din profil
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från främst återvinningsområdet. Om du dessutom har erfarenheter från bygg-, och anläggningsområdet ser vi detta som meriterande eftersom detta är en tongivande kundkategori. Då rollen involverar en stor del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, är det viktigt att du har en hög social kompetens samt en mycket god förmåga att leda och fördela ut arbetsuppgifter. Du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva och organisera. Med andra ord är det av vikt att du är självgående och trygg i att själv fatta beslut. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat som chef/arbetsledare.

lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syftet att uppnå verksamhetens mål. Vi vill att du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, ödmjuk och engagerad lagspelare.

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Goda datakunskaper och B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Läs mer här!