Niras söker Teamledare för Miljöavdelningen i Malmö

posted in: jobbarkiv

Vill du vara med och leda NIRAS miljöteam i Malmö i den expansiva tillväxtfasen som vi befinner oss i? Här finns en unik möjlighet för dig som vill kombinera ledarskap med kunskap inom miljö.

Vem är du?

NIRAS värdeord: ”Vi lyssnar, vi lär och vi levererar” genomsyrar hela vår verksamhet och så även rollen som teamledare.

Vi söker dig som har bred kunskap om miljö och har cirka 5 års arbetslivserfarenhet som miljökonsult inom förorenade områden eller liknande. Vi tror att du har en utbildning inom naturvetenskap.

Som person är du strukturerad, praktisk och utåtriktad. Du är en teamorienterad person med ett tydligt medarbetarfokus som drivs av att inspirera och utveckla andra. Samtidigt har du även förmågan att arbeta självständigt och målinriktat.

Vi erbjuder

NIRAS miljöteam består idag av cirka 40 medarbetare varav cirka 10 finns på Malmökontoret. NIRAS ligger i framkant i branschen och arbetar med några av marknadens mest spännande uppdrag. Som en del av miljöteamet får du dagligen arbeta tillsammans med våra duktiga, specialiserade och erfarna medarbetare. Vi har även ett nära samarbete med våra danska och norska kollegor.

Rollen som teamledare upptar cirka 50% av tjänsten. Resten av tiden arbetar du ute i miljöprojekt. Arbetsuppgifterna som teamledare innefattar löpande resursplanering och avstämningar med teammedlemmarna både individuellt och i grupp. Årligen håller du i medarbetar- och lönesamtal samt uppföljningssamtal. Då NIRAS som företag och Miljö som affärsområde befinner sig i en expansiv fas pågår rekryteringsarbete löpande. Teamledarna, som finns på tre olika orter, har ett nära samarbete med varandra.

Om NIRAS

NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2 200 medarbetare och kontor i 27 länder. Vi har samlat alla professionella tjänster kopplade till samhällsbyggnad under ett tak såsom byggprojekt, miljö, hyresgästrådgivning och lokalförsörjning, arkitektur, energi, fastighet och service, infrastruktur, processindustri, samhällsplanering och analys samt utvecklingssamarbete. I Sverige är vi cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping.

På NIRAS ser vi hållbarhet som en naturlig del av det dagliga arbetet. FN:s 17 hållbarhetsmål är integrerade i vår affärsstrategi och vi arbetar aktivt för att skapa hållbara lösningar för våra kunder.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Läs mer och ansök här!