Structor söker miljökonsulter till Eskilstuna, Västerås och Örebro

posted in: jobbarkiv

Vi vill ha fler kollegor som vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Vi arbetar med utredningar, tillståndsfrågor och planprocesser, fungerar som beställarstöd, specialister och projektledare. Vi arbetar både med enskilda miljöfrågor och kompletta helhetsåtaganden, vi arbetar nära våra kunder för att utveckla deras projekt och visioner.

MÖJLIGHETER

Structor Miljöteknik AB är ett konsultbolag med ca. 20 anställda i Eskilstuna, Västerås och Örebro. Vi drivs av att föra den hållbara samhällsutvecklingen framåt och lägger vikt vid att initiera forskning och utveckling inom miljöteknikbranschen.

DITT BIDRAG

Vi söker dig som vill jobba inom ett eller flera av följande områden:

– Projektering/projektledning av saneringsåtgärder i mark och/eller byggnad
– Inventering och utredning av föroreningar och farligt avfall i byggnader
– Modellering/projektering i GIS
– Miljöbedömningar och tillstånd
– Arbetsmiljöfrågor
– Provtagning och utredning av förorenade områden

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller liknande som passar för arbetsuppgiften eller fått motsvarande kompetens via yrkeserfarenhet.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder en arbetsplats på något av våra kontor i Eskilstuna, Västerås eller Örebro. Arbetet innebär stora utvecklingsmöjligheter och samtidigt en förväntan om eget ansvar i arbetsuppgifterna. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet i våra uppdrag och har därför i stor utsträckning egen utrustning som fältinstrument, fältbilar med miljöprofil och
cyklar. Vi har en IT-miljö och rutiner som underlättar kommunikation mellan orter och kontoren ligger på behändigt avstånd från tågstationer för att underlätta resande med kollektivtrafik.

Läs mer och ansök här!