Sektionschef till ÅF Vatten & Miljö, Förorenade områden i Väst

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Affärsområde Vatten & Miljö sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – Vi söker nu vår nya sektionschef till Förorenade områden i Väst.

Idag är vi fler än 160 kollegor som jobbar med spetskompetens inom miljö & hållbarhet, förorenade områden och vatten. Vi vill bli fler duktiga medarbetare. Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag. På sektionen Förorenade områden i Väst arbetar idag 12 miljökonsulter.

Vi utför uppdrag från början till slut inom såväl industri- som infrastruktur. Exempel på uppdrag kan vara miljökontroller, miljötekniska undersökningar, teknikansvarig Miljö, byggplatsuppföljning inom infrastruktur, materialinventeringar i byggnader, anmälnings- och tillståndsärenden inom förorenad mark mm.

Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Vem är du?

Till vår härliga sektion Förorenade områden (mark, vatten, byggnader och sediment) i Väst, söker vi nu dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta som miljökonsult och coachande ledare. I rollen ingår såväl att vara delaktig i sektionens projekt som att utveckla och motivera medarbetare, bygga kundrelationer och skapa nya affärer.

Vi tror att du värderar att ha roligt på jobbet, balans i livet och att tillsammans med oss andra vidareutveckla verksamheten. Du är mån om din personal och dina kunder, är bra på att få lönsamhet i projekt och du tycker det är roligt att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper till andra. Du kommer ha personal-, budget- och resultatansvar för enheten i Väst och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Förorenade områden i Sverige.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom förorenade områden som dessutom verkat som gruppchef, avdelningschef eller motsvarande på ett konsultbolag. Du har en relevant utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

  • Motivera och utveckla vår härliga och engagerade personal
  • Bygga nätverk inom och utanför ÅF
  • Personal-, budget- och resultatansvar för sektionen i Väst
  • Ingå i ledningsgrupp för Marknadsområde Förorenade områden i Sverige
  • Bidra till utvecklingen av vårt Affärsområde Vatten & Miljö

B-körkort är ett krav och placeringsort för tjänsten är ÅF kontoret i Göteborg (Grafiska vägen 2).

Vi erbjuder

Inom affärsområde Vatten & Miljö arbetar vi tillsammans i nära samarbete med våra övriga 10 000 duktiga kollegor. På kontoret i Göteborg arbetar våra divisioner och affärsområden under samma tak med målsättningen att ÅF ska vara den självklara partnern för alla kommuner och privata bolag i regionen. Vi arbetar tillsammans för att trivas, ha nöjda kunder och därmed nå bra resultat. Inom affärsområdet har vi kunder från både privat och offentlig sektor. Vi har även ett nära och givande samarbete mellan våra enheter genom våra marknadsområden och teknikområden.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

På sektionen får du en viktig roll att tillsammans med kollegor från andra enheter på ÅF utveckla affären inom Vatten & Miljö.

Om du vill vara med i den fortsatta satsningen på Vatten & Miljö och om ovanstående beskrivning lockar dig ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!

Löpande urval kommer att ske.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Tobias Kahnberg, Marknadsområdeschef Förorenade områden
010-505 32 23, tobias.kahnberg@afconsult.com

Robert Jönsson, Affärsområdeschef Vatten & Miljö
010-505 57 65, robert.jonsson@afconsult.com

Läs mer och ansök här!