Kemakta söker nya medarbetare

posted in: jobbarkiv

Vill du arbeta med förorenade områden?

Kemakta söker nya medarbetare!

Kemakta behöver förstärka gruppen som jobbar med riskbedömningar och åtgärdsutredningar för förorenade områden. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet och som vill jobba med miljötekniska utredningar, provtagning i fält och sammanställning och utvärdering av resultat. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter, glada kollegor och en möjlighet att bidra i arbetet med att finna långsiktiga och hållbara lösningar på våra kunders miljöproblem.

Låter detta spännande? Hör av dig till oss!

Mer om tjänsten

Junior handläggare

Vi söker en engagerad och social person med ett intresse för frågeställningar kopplade till förorenad mark, grundvatten, deponier, byggnader, avfall, m.m. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med något års arbetslivs­erfarenhet. Du ska ha högskole- eller universitets­utbildning inom relevant teknikområde. I tjänsten ingår provtagning och fältarbete (jord, yt- och grundvatten, sediment, m.m.) samt sammanställning, utvärdering och rapportering. B-körkort är ett krav för tjänsten. På relativt kort sikt kommer du att utvecklas mot att driva dina egna uppdrag direkt mot kund. Du ska kunna arbeta självständigt men måste uppskatta problemlösning i grupp då det är på detta sätt vi driver huvuddelen av våra uppdrag. Vi arbetar med många olika typer av uppdrag, vilket ger möjlighet för en stor variation i arbetsuppgifterna för våra medarbetare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Maila din ansökan till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till intervjuer omgående.

Se mer information på www.kemakta.se eller kontakta Gabriella Fanger 08-617 67 68.

 

Om Kemakta

Kemakta är ett personalägt miljökonsultbolag som specialiserat sig på riskbedömningar och åtgärdslösningar för föroreningar i vår miljö. Våra tjänster fokuserar på förorenade områden och vattenskydd samt omhändertagande av radioaktivt avfall och annat material som ska friklassas, återvinnas eller deponeras. Kemakta har genom åren utvecklats till att bli ett av de ledande företagen inom branschen.

Vi erbjuder tjänster såsom riskbedömning och åtgärdsutredningar, framtagning av riktvärden, spridningsmodellering, hydrogeologiska utredningar, beställarstöd vid saneringar samt klassificering av avfall. Vi tar även fram underlag till vägledande riktlinjer åt myndigheter och branschorganisationer, exempelvis Naturvårdsverkets generella riktvärden för förorenad mark.

Kemaktas ca 20 medarbetare har olika bakgrund och kompetens vilket skapar möjligheter att hitta innovativa lösningar till komplexa frågeställningar. Vi är civilingenjörer och doktorer i kemiteknik eller miljö- och vattenteknik, hydrogeologer, biologer samt miljövetare.

Kemakta har sitt kontor i Stockholm och anlitas av såväl privata som statliga och kommunala kunder över hela landet, med en tonvikt på Stockholm och Mälardalen.