ÅF söker flera seniora konsulter inom förorenad mark, byggnader och sediment till Stockholm, Västerås, Uppsala och Gävle

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vår verksamhet sprudlar av energi och framåtanda! Vi behöver flera seniora miljökonsulter inom förorenad mark, byggnader och sediment till Stockholm, Västerås, Uppsala och Gävle.

ÅF växer och inom Affärsområde Vatten och Miljö arbetar idag över 170 konsulter. Våra specialister är uppdelade på tre marknadsområden; Förorenade områden, Vatten samt Miljö och Hållbarhet. På sektionerna för förorenade områden arbetar glada och engagerade miljökonsulter med uppdrag och utredningar inom förororenade områden (mark, vatten, byggnader och sediment). Vi utför uppdrag från början till slut inom såväl industri- som infrastruktur.

Vem är du?

Vi söker uppdragsledare som har minst 8 års erfarenhet av att arbeta med ett eller flera av följande områden:

  • Miljöinventeringar och avfallsplaner.
  • Miljöundersökningar av förorenad mark, sediment och grundvatten.
  • Ansvarsutredningar.
  • Miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader.
  • Inomhusmiljöutredningar.
  • Due diligence (EDD).
  • Miljöstyrning i byggprojekt.
  • Byggnadscertifiering.

I grunden har du relevant akademisk utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

Du som person har ett passionerat driv för miljöfrågor, vill hjälpa till att utveckla en fantastisk verksamhet samt tycker arbete i lag är viktigt och roligt. Samtidigt är du noggrann, kvalitetsmedveten och duktig på att kommunicera såväl internt i projektgruppen som gentemot våra kunder.

På ÅF kommer du vara en del av en dynamisk grupp i en stor stabil koncern med förutsättningar för att skapa ett stort socialt nätverk inom organisationen.

B-körkort är ett krav. Det är även meriterande om du har genomgått exempelvis SGF kurser i miljötekniska undersökningar, certifiering etc.

Vi erbjuder

Inom affärsområde Vatten & Miljö arbetar vi tillsammans i nära samarbete med våra övriga 10 000 duktiga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att trivas, ha nöjda kunder och därmed nå bra resultat. Inom affärsområdet har vi kunder från både privat och offentlig sektor. Vi har även ett nära och givande samarbete inom affärsområdet genom våra marknadsområden och teknikområden.

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga! Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Oavsett vad som driver dig kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om detta stämmer in på dig ser med nöje fram emot att läsa din ansökan. Vi arbetar med löpande urval.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Läs mer och ansök här!