AECOM Nordics rekryterar!

posted in: jobbarkiv

 

AECOM Nordics rekryterar! Vi söker medarbetare till vår miljöavdelning för att stärka vår befintliga och växande portfölj av projekt. I ditt arbete tillsammans med våra ingenjörer och projektledare kommer du att ingå i ett bredare affärsinitiativ för att expandera och öka våra tjänster inom olika sektorer i Norden.

Om du blir inspirerad av att vara en del av ett tvärvetenskapligt team i Stockholm och ett nätverk med mer än 85 000 kollegor som jobbar med några av de största projekt runt om i världen, besök vår hemsida (www.aecom.com).

Besök www.aecom.jobs/jobs/ för att ansöka till någon av våra tjänster:

 • Technical Director Environmental Impact Assessment
  •Senior Consultant Environmental Impact Assessment
  • Principal Engineer Soils and Groundwater
  • Senior Engineer Soils and Groundwater
  • Engineer Soils and Groundwater
  • Graduate Environmental Consultant