RGS Nordic söker projektlederade

posted in: jobbarkiv

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför och som våra kunder vill att vi ska hantera. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet, söker vi en driven projektledare för saneringsentreprenader av förorenade områden. Placeringsort Nacka alternativ Norrköping. Till din hjälp kommer du ha tillgång till kollegor och intern expertis som finns inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark. Rätt person med rätt inställning och erfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Tjänsten
I rollen som projektledare driver du egna saneringsprojekt i region Öst. Ditt arbete kommer att omfatta både arbete mot våra ramavtalskunder samt projekt på offentlig upphandling. Som nyanställd får du intern- och externutbildning samt gå bredvid en erfaren projektledare under din introduktion. Du rapporterar till projektchefen för Öst.

Som projektledare:
• Ansvarar du för att planera, projektera, leda, följa upp och se till att varje projekt når sitt mål.
• Ta fram budget och kalkyl för projekten och räkna på LOU-upphandling.
• Ta fram projektens samtliga miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsdokument.
• Hanterar du kontakter med myndigheter.
• Ansvara för upphandling och inköp av varor och tjänster från utvalda leverantörer och underleverantörer.
• Har du även ett ekonomiskt ansvar för de projekt du driver.
• Bedöma risker och möjligheter samt följa upp och rapportera kring projektets utveckling.
• Kan du även komma att utföra fältarbete, innefattande arbetsledning och miljöprovtagning av mark och grundvatten. Likaså rapportskrivningar och tolkning av analyssvar.
• Förvaltar du och vidareutvecklar alltid en god relation med kunden.
• Förekommer även resor med övernattning både inom och utom Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Arbetslivserfarenhet från en liknande befattning är meriterande. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, är det viktigt att du har en hög social kompetens samt  en mycket god förmåga att planera och leda arbetsuppgifter. Du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva och organisera. Du är utåtriktad, driven och kommunikativ. För att trivas i rollen som projektledare är du utåtriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra.
Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syfte att uppnå verksamhetens mål. Vi vill att du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet. Av dina kollegor beskrivs du som en nyfiken, social och engagerad lagspelare.

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper i tal och skrift är det meriterande. Goda datakunskaper och B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Läs mer och ansök här!