Tyréns söker Avdelningschef – Miljögeo och Grundvatten till Malmö

posted in: jobbarkiv

Vi söker nu en avdelningschef för avdelningen Miljögeo och Grundvatten i region Syd. Avdelning består idag av 18 konsulter i Malmö, Helsingborg, Lund och Kristianstad. Avdelningen arbetar med utredningar och undersökningar inom områdena förorenade mark och grundvatten, ofta kopplade till exploatering, miljöfrågor och infrastruktur. Kunderna är offentliga verksamheter, trafikverket, och privata entreprenörer och exploatörer.

I rollen som avdelningschef tillhör du affärsområde Mark & Anläggning; ett affärsområde som sysselsätter totalt 150 konsulter i region Syd. Avdelningschefen ingår i ledningsgruppen för Mark & Anläggning tillsammans med övriga avdelningschefer på affärsområdet.

I rollen som avdelningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för budget, resultat och affärsplan. Affärsutveckling är en naturlig del i ditt arbete vilket innebär såväl löpande kontakt med kunder som avtalsförhandling och upphandling. Vidare ansvarar du för att bemanna uppdrag och se till att gruppens kompetens matchas med kundernas krav och behov. Du har fullt personal- och arbetsmiljöansvar med uppgift att leda och coacha ett kvalificerat team av expertkonsulter. Utvecklingssamtal, lönesamtal och rekrytering är några av uppgifterna som ingår. I rollen som Avdelningschef verkar du även själv som konsult till mindre del.

Placering i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad.

Kvalifikationer
Till rollen som Avdelningschef söker vi dig som har en teknisk utbildningsbakgrund på högskole- eller universitetsnivå. Du har minst 10 års erfarenhet inom samhällsbyggnad med inriktning på mark- och miljöfrågor och har erfarenhet av tex miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och grundvattenfrågor . Du har sannolikt tidigare arbetat i ledande befattning, och erfarenhet från teknikkonsultbolag är meriterande.

Egenskaper
Vi söker dig som brinner för ledarskap; att verka för medarbetarnas trivsel, stimulans och utveckling ser du som naturliga uppgifter i din vardag. Du är affärsorienterad och som har ett naturligt driv och engagemang i att utveckla affärer. Vidare söker vi dig som har en social läggning samt har lätt för att bygga relationer.

Är du nyfiken och vill du veta mer?
Kontakta Affärschef Anders Dannqvist, 0708-681888 anders.dannqvist@tyrens.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Läs mer och ansök här!