Svevia söker Arbetsledare till saneringsprojekt i Mälardalen

posted in: jobbarkiv

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges gator och vägar samt annan infrastruktur. Som en del i detta har Svevia en marksaneringsenhet som utför sanering av förorenad mark och vatten över hela Sverige. För att stärka vår organisation för framtiden söker vi nu en engagerad person till vår marsaneringsenhet med placering i Mälardalen.

Tjänsten: Du kommer arbeta som arbetsledare och utföra inventeringar, miljötekniska markundersökningar eller annan miljökontroll i de projekt som Svevia är involverad i. Tjänsten omfattar också att ha myndighetskontakter samt rapportskrivning och annan dokumentation. Du kommer också projektleda externa miljökonsulter som Svevia nyttjar i sina projekt. Arbetet innebär stort eget ansvar och stor frihet att självständigt lägga upp och planera arbetet. Du behöver kunna uttrycka dig bra i tal och skrift.

Din placering kommer vara på något av våra kontor i Mälardalen, exempelvis Örebro, Eskilstuna, Västerås, Uppsala, Solna m.fl. Dina projekt kommer i huvudsak ligga inom denna region. Tjänsten kommer innebära 1-3 resdagar per vecka.

 Kvalifikationer: Du har en akademisk utbildning inom området (geovetare, geolog, miljövetare, civilingenjör eller liknande). Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är meriterande men inget krav. Huvudsakligt språk är svenska. Även god engelska är meriterande. Det är viktigt att du har god datorvana och kan hantera Officeprogram. Vana av GIS eller CAD är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 Information: Vill du få mer information om tjänsten är du välkommen att ringa produktionschef Mathias Persson på telefon 040-28 79 21. Våra fackliga företrädare når du via vår växel 08-404 10 00.

 Om du tycker ovanstående arbete låter spännande och du är rätt person för oss så erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med goda anställningsvillkor.

 Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga presta­tionsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär.  Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretagen vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vi kommer att granska ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är söndagen den 13 maj.

Läs mer och ansök här.