Biototal söker Affärsområdeschef för Grön Resurs

posted in: jobbarkiv

Vill du utveckla ett bolag inom de gröna näringarna?

Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi erbjuder att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger på kunder och att hitta effektiva systemlösningar, med kunskap och erfarenhet inom kemi, biologi och agronomi som våra främsta verktyg. Många vill anlita Biototal och vi växer kontinuerligt varför vi nu behöver en

Affärsområdeschef för Grön Resurs

I din roll som affärsområdeschef på Biototal är ditt uppdrag att utveckla vår jordtillverkning. Du ansvarar för att utveckla affärsområdets processer och rutiner och har ett övergripande ansvar för att verksamheten fortlöper på ett strukturerat och resultatinriktat sätt. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och framtagningen av våra produkter och utför dem självständigt inom ramarna för företagets övergripande mål. I befattningen ingår såväl resor som övernattningar.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du har erfarenhet från jordtillverkning, försäljning och är väl insatt i officepaketet. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats (placering kan diskuteras) med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter med en blandning av kund/fältbesök och administration. Tillsammans med kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt koncept. Vi är prestigelösa vilket innebär att alla hugger in där det krävs.  För oss är det viktigt att du delar våra värderingar vilket innebär att
We are GREAT – Vi känner Glädje, Vi visar Respekt, Vi har Engagemang, Vi tar Ansvar, Vi är Trovärdiga.

Lämplig utbildning eller erfarenhet för att klara jobbet är inom jordproduktion. Dokumenterad säljvana samt körkort är ett krav. Du har också god ledarskapsförmåga.

Sista ansökningsdatum är 15 maj.

Läs mer och ansök här!