Orbicon söker Erfaren Strateg och Uppdragsledare inom Förorenade områden till Luleå/Boden

posted in: jobbarkiv

Vårt samhälle står inför en rad globala utmaningar och behovet av mer effektiva och hållbara lösningar ökar. Genom innovationstänkande vill vi på Orbicon leda utvecklingen framåt. Vi arbetar varje dag för ett friskare och grönare samhälle. Orbicon är ett konsultbolag som fokuserar på rådgivning och tjänster inom Miljö och Natur, Klimatanpassning och Stadsutveckling, Bygg och anläggning samt Vatten och Avlopp. Idag är vi ett 50 tal kollegor i Sverige och tycker vi har världens roligaste och mest inspirerande jobb!

Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med rötter som går tillbaka ända till 1866. För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Luleå/Boden.

 

Beskrivning
Vi ser ett behov i vår organisation i Luleå/Boden av en strateg på Förorenade områden samt en erfaren uppdragsledare inom området.

 

Som strateg kommer du att arbeta med att utveckla området Förorenade områden dels lokalt men också nationellt. Den lokala utvecklingen sker i samråd med Teamchef Luleå/Boden. I rollen ingår också att samordna FO-kompetensen i Luleå/Boden och arbeta tillsammans för att utveckla och förbli en attraktiv arbetsgivare och leverantör inom området. Att bygga upp och förvalta kundansvar samt leda och fördela uppdrag ser vi som en självklar del i din befattning.

 

Den uppdragsledare vi söker kommer att arbeta med och utveckla projekt inom Förorenad mark. Hos oss kan du utvecklas i yrkesrollen som kanske ingen annanstans. Efter en framgångsrik tillväxt och flera lyckade satsningar vill vi stärka oss ytterligare för att kunna ta fler utmanande uppdrag. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid efterbehandlingar. I din roll har du en samordnande roll för resurser och uppdrag tillsammans med FO-strategen inom området Förorenad mark och teamet.


Vem söker vi

Vi söker personer till befattningarna som kan bidra till att stärka upp och utveckla vårt kontor, gärna genom egna kunder och/eller med lång erfarenhet inom Förorenade områden. För respektive funktion krävs arbetslivserfarenhet i de roller som vi söker. Ni ska trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som personer är du/ni positiva, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.


Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med helt nya kontorsytor och en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Vi sitter blandat i egna rum och landskap där du har möjlighet att välja miljö. Det finns stora möjligheter att fördjupa sin kunskap som expert eller uppdragsledare med stöd från våra kollegor i koncernen. Som erfaren konsult får du stora möjligheter att leda medarbetare och ta stort ansvar i kontorets utveckling. Vår ryggrad består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.
Läs mer och ansök här!