Niras söker miljökonsulter till Malmö

posted in: jobbarkiv

Engagerade miljökonsulter till vårt växande miljöteam i Malmö!

Som en av de ledande aktörerna i Sverige avseende nya undersöknings- och saneringsmetoder för förorenad mark är efterfrågan på NIRAS miljötjänster stor. Vi söker därför drivna miljökonsulter som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

NIRAS är ett internationellt konsultföretag med ca 2200 anställda som arbetar med några av vår tids mest spännande frågor och är med och skapar en hållbar samhällsutveckling. Det gör vi genom vårt engagemang, nyfikenhet och driv att ständigt hitta nya lösningar. NIRAS har en stark framtidstro och vi är i full gång med att realisera vår tillväxtstrategi, där vi bland annat ska växa i Sverige men också globalt.

Till vårt team i Malmö, söker vi drivna Miljökonsulter med några års erfarenhet, som vill vara med och fortsätta att utveckla vår växande verksamhet. NIRAS Miljöteam ligger i framkant när det kommer till implementering av nya dynamiska provtagningsverktyg och metoder för bland annat lösningsmedel och PFAS. I flera pågående projekt används undersökningsverktyg och saneringsmetoder för första gången i Sverige.

Hos oss är arbetsuppgifterna och uppdragen varierande och som miljökonsult genomför du bland annat markundersökningar, riskbedömningar och framtagning av saneringsåtgärder. Att du har viljan att utvecklas och tänka kreativt ser vi som en viktig pusselbit för vår fortsatta utveckling av miljökonsulttjänster. Tjänsten ger möjligheter att bredda dina kompetens- och ansvarsområden beroende på din erfarenhet och ditt intresse.

Läs mer och ansök här!

För frågor om tjänsten, kontakta Jakob Slottner, Teamledare på jakob.slottner@niras.se eller 040 – 624 10 36.