Sweco söker miljökonsult inom förorenad mark/byggnader till Jönköping

posted in: jobbarkiv

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering, infrastruktur samt hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Swecos verksamhet inom vatten och miljö är en av de främsta i Europa. I Jönköping är vi marknadsledande inom kompetensområdet förorenade områden med 9-10 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din kommande roll
Vi söker dig som vill arbeta som uppdragsledare eller handläggare i våra uppdrag inom förorenade områden. Dina arbetsuppgifter kan, beroende på dina tidigare erfarenheter och inriktning, omfatta platsbesök och inventeringar, planering och genomförande av undersökningar och olika utredningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, kostnadsbedömningar. Du kan också komma att jobba med utredning och projektering av saneringsåtgärder av byggnader, mark och grundvatten. Din lokalisering blir vid vårt kontor i Jönköping.

Om dig
Du trivs med omväxlingen i att arbeta i projektform och gillar variationen att både arbeta ute och inne. Du tycker om att ta ansvar, arbeta i grupp och drivs av nyfikenhet på våra kunders behov och utmaningar och tar dig an uppgifter med driv och engagemang.

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket gör det viktigt att du är duktig på och gillar att kommunicera i både tal och skrift. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Det är viktigt att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. Du är affärsmässig och kan självständigt planera, organisera och driva både ditt eget och andras arbete. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Dina erfarenheter
Du har en akademisk utbildning inom området och har minst 3 års erfarenhet av arbete som konsult, entreprenör, beställare eller från myndighet. Erfarenhet av upphandling och entreprenadjuridik är meriterande, liksom kunskap inom inventering av byggnader inför rivning eller annan erfarenhet eller spetskompetens inom förorenade områden. Även körkort är ett krav.

Vana av GIS samt Officeprogram är meriterande.  Arbetsspråk är huvudsakligen svenska.

Om du känner igen dig i ovanstående kan Sweco erbjuda dig goda möjligheter till utveckling med kvalificerade arbetsuppgifter i såväl små som stora komplexa projekt och med fantastiska medarbetare vid din sida. Anslut dig till ett vinnande lag!

Ansökan
Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 2018-03-31.

Läs mer och ansök här!