Sweco söker hydrogeolog till Jönköping

posted in: jobbarkiv

 

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering, infrastruktur samt hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Swecos verksamhet inom vatten och miljö är en av de främsta i Europa. Fokus på grundvatten som både en resurs och en byggnadsteknisk utmaning har ökat och vi ser en stor efterfrågan på dessa tjänster hos våra kunder. Vi hjälper våra kunder med stöd och vägledning gällande grundvattenfrågor inom flera olika tjänsteområden, t.ex. kommunal vattenförsörjning, infrastruktur och industri. Vi utvecklar nu vår verksamhet och söker drivande personer med engagemang för hydrogeologiska frågeställningar till vårt kontor i Jönköping.

Din kommande roll
Vi söker dig som vill arbeta som uppdragsledare eller handläggare i våra uppdrag inom hydrogeologi. Tänkbara uppdrag för dig hos våra kunder är bland annat att utvärdera funktionen hos befintliga vattentäkter, planera och även genomföra samt utvärdera provpumpningar, ta fram underlag till tillståndsansökningar för uttag av grundvatten, utarbeta förslag på vattenskyddsområden samt utreda hur olika typer av infrastruktur kan anläggas beaktat grundvattenförhållanden. Din lokalisering blir vid vårt kontor i Jönköping.

Om dig
Du trivs med omväxlingen i att arbeta i olika uppdrag, såväl på hemmakontoret som i fält. Du tycker om att ta ansvar, arbeta i grupp och drivs av nyfikenhet på våra kunders behov och utmaningar och tar dig an uppgifter med driv och engagemang.

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket gör det viktigt att du är duktig på och gillar att kommunicera i både tal och skrift. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Det är viktigt att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. Du är affärsmässig och kan självständigt planera, organisera och driva både ditt eget och andras arbete. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Dina erfarenheter
Du har en akademisk utbildning inom området och har minst 3 års erfarenhet av grundvattenutredningar som konsult, entreprenör eller beställare. Vana av GIS samt Officeprogram är ett krav. Även körkort är ett krav.

Erfarenhet av numerisk grundvattenmodellering (Visual ModFlow, MIKE SHE) eller arbete med geofysiska mätmetoder är meriterande. Arbetsspråk är huvudsakligen svenska.

Om du känner igen dig i ovanstående kan Sweco erbjuda dig goda möjligheter till utveckling med kvalificerade arbetsuppgifter i såväl små som stora komplexa projekt och med fantastiska medarbetare vid din sida. Anslut dig till ett vinnande lag!

Ansökan
Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 2018-01-31.

Läs mer och ansök här!