Orbicon söker Projektledare 2-4 år till Stockholm ASAP

posted in: jobbarkiv

Drömmer just Du om ett eget rum, 12 min från Stockholm city?

Vi söker just Dig som vill vara med att utveckla Orbicon tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med ett par års erfarenhet inom miljöområdet med inriktning inom t ex  förorenade områden, miljöinventeringar, förorenade byggnader, hydrogeologi, grundvattenmodellering, EDD eller miljökonsekvensbeskrivningar.

Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister, varav ca 250 inom Miljö och Natur, är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med rötter som går tillbaka ända till 1866. Vi fokuserar på rådgivning och tjänster inom Miljö och Natur, Klimatanpassning och Stadsutveckling, , Bygg och Anläggning samt Vatten och Avlopp. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

I Sverige är vi rikstäckande i undersökningar som utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom Miljö och Natur, Bygg och Anläggning, Geoteknik och Fält samt VA-teknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner, myndigheter och statliga verk.

Vårt samhälle står inför en rad globala utmaningar och behovet av mer effektiva och hållbara lösningar ökar. Genom innovationstänkande vill vi på Orbicon leda utvecklingen framåt. Vi arbetar varje dag för ett friskare och grönare samhälle. 

Vårt erbjudande 

  • Du kommer att arbeta som handläggare och projektledare inom främst förorenad områden. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, miljöutredningar, miljökontroll vid efterbehandlingsåtgärder, miljöinventering av byggnader samt riskbedömningar och åtgärdsutredningar.
  • Arbetet innebär både fältarbete samt utredningsarbete på kontoret. Du får möjligheten att ansvarar för alla delar av projekten – från kundkontakt, projektering, framtagning av historik och fältarbete till rapportering. Till din hjälp har vi mycket egen spännande teknisk utrustning och erfarna projektledare. Inom tjänsteområdet Miljö och Natur kan det också vara aktuellt att bidra inom områdena MKB, Environmental Due Diligence samt Naturvärdesbedömningar. 
  • Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark. 
  • Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet.
  • I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företaget, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.
  • Mycket fräscha kontorslokaler med möjlighet till eget rum, grupprum eller ombonat kontorslandskap.

 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV via e-post till info@orbicon.se senast 28 februari 2018. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.

Bekanta dig med din blivande teamchef Daniel samt affärsområdeschefen Marcus.

Läs mer här!