ÅF söker Miljökonsult inom förorenade byggnader

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vår verksamhet inom Förorenade områden sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda och nu söker vi fler kollegor till vårt team i Öst!

Nationellt är vi nära 50 kollegor som jobbar inom Förorenande områden, men vi behöver ändå bli fler duktiga medarbetare för att möta våra kunders behov! Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag. Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Tycker du det är spännande att få vara med och utveckla affärer och att vara en drivande person för gruppens helhet?

På grund av föräldraledighet söker vi en person med erfarenhet enligt nedan och som kan kliva in som uppdragsledare i befintliga projekt inom ett eller flera områden:

-Miljöinventeringar och avfallsplaner.

-Miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader.

-Inomhusmiljöutredningar.

-Due diligence.

-Miljöstyrning i byggprojekt.

-Byggnadscertifiering.

Vem är du?

Vi tycker att det är positivt om du har erfarenhet av kunder inom både offentlig och privat sektor samt att du har erfarenhet av att arbeta som miljökonsult.

I grunden har du relevant akademisk utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

Du som person är driven och engagerad och tycker det låter spännande att tillsammans bygga ett växande område. Du är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och gillar att jobba både självständigt och i team. På ÅF kommer du vara en del av en dynamisk grupp i en stor stabil koncern med förutsättningar för att skapa ett stort socialt nätverk inom organisationen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling och att skapa ett hållbart samhälle? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald och jämställhet.

ÅF är rankat som Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om du vill vara med och bygga vår Miljögrupp ser vi gärna att du kommer med en ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag 18-03-30

Läs mer och ansök här!