ÅF söker Miljökonsult Förorenade Områden

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vår verksamhet inom Förorenade områden sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda och nu söker vi fler kollegor till vårt team i Öst! 

Nationellt är vi nära 50 kollegor som jobbar inom Förorenande områden, men vi behöver ändå bli fler duktiga medarbetare för att möta våra kunders behov! Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag. Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Tycker du det är spännande att få vara med och utveckla affärer och att vara en drivande person för gruppens helhet?

Har du erfarenhet av någon av områdena nedan? Känner du dig nyfiken på ÅF som företag? Tveka inte att höra av dig till oss så får vi berätta mer om hur vår sektion fungerar!

-Miljötekniska markundersökningar

-Fördjupad riskbedömning

-Platsspecifika riktvärden

-Åtgärdsutredning

-Huvudstudier

-Projektledning sanering

Vem är du?

Vi tycker att det är positivt om du har erfarenhet av kunder inom både offentlig och privat sektor samt att du har erfarenhet av att arbeta som miljökonsult.

I grunden har du relevant akademisk utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

Du som person är driven och engagerad och tycker det låter spännande att tillsammans bygga ett växande område. Du är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och gillar att jobba både självständigt och i team. På ÅF kommer du vara en del av en dynamisk grupp i en stor stabil koncern med förutsättningar för att skapa ett stort socialt nätverk inom organisationen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Sista ansökningsdag 18-03-31

Läs mer och ansök här!