RGS Nordic söker Projektchef / Projeketledare Syd

posted in: jobbarkiv

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför och som våra kunder vill att vi ska lösa. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet, söker vi en driven Projektchef / Projektledare för saneringsentreprenader av förorenade områden till vårt kontor i Malmö. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till och samarbeta med all expertis som finns inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark. Rätt person med rätt inställning och erfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Tjänsten
I rollen som Projektchef / Projektledare Syd driver du egna saneringsprojekt samt ansvarar för din avdelnings utveckling och resultat. Rollen ingår i affärsområdets ledningsgrupp och du rapporterar till Projektchefen. Som Projektchef / Projektledare Syd:
• Så har du personalansvar för avdelning syds projektledare och arbetsledare.
• Utvecklar och ansvarar du för avdelningen affär mot såväl offentlig som privat sektor.
• Ansvarar du för och följer upp avdelningens mål och budget.
• Skapar du förutsättningar för avdelningens utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område. Några års arbetslivs-erfarenhet från en liknande befattning är meriterande. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, är det viktigt att du har en hög social kompetens samt en mycket god förmåga att leda och fördela ut arbetsuppgifter. Du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva och organisera. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat som chef/arbetsledare. Du är drivande, utåtriktad och kommunikativ.

För att trivas i rollen som Projektchef / Projektledare är du utåtriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syftet att uppnå verksamhetens mål. Vi vill att du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, ödmjuk och engagerad lagspelare.

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Goda datakunskaper och B-körkort

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef, Niklas Lundberg 070 512 07 04 alt. nlun@rgsnordic.com Skicka din ansökan med CV och personligt brev till HR, ssor@rgsnordic.com. Märk din ansökan med ” rojektchef / Projektledare Syd till RGS Nordic”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Läs mer här!