Miljökontoret i Sundsvall söker inspektör för tillsyn inom miljöbalken

posted in: jobbarkiv

Miljökontoret ska medverka till en hållbar samhällsutveckling. Vi har ett stort engagemang för uppdragen och för att skapa nytta och värde. På miljökontoret bryr vi oss om varandra och det är viktigt att arbetsliv och privatliv går ihop. Vi arbetar för att ge bra förutsättningar för en rolig, trygg och utmanande arbetsvardag.

Det här är en vikarieanställning på 8 månader, möjlighet finns till förlängning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillsyn av enskilda avlopp, förorenade områden och hälsoskydd.
Utifrån din kompetens och erfarenhet kan det även finnas möjligheter att arbeta med andra arbetsområden inom miljökontoret.

Kompetens
Du ska ha relevant utbildning från högskola eller universitet och kunskap samt kunskap om miljöbalken och förvaltningslagen. Erfarenhet av tillsyn inom miljöbalken och andra arbetsuppgifter inom ett miljökontor är meriterande. Att ha känsla för service och bemötande är en annan kompetens vi uppskattar. I arbetet behöver man ha körkort B.

Personliga egenskaper
Du ska ha ett stort engagemang för arbetet på en myndighet inom miljö och hälsa. Du ska ha god förmåga att vara analytisk och se helheten i vårt arbete samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Din förmåga att kommunicera är ett viktigt redskap för att nå resultat eftersom möten med människor är en stor del av tillsynsarbetet.

Vi söker dig som gärna utarbetar och följer planer för prioriterade insatser, samt är bra på att slutföra arbetsuppgifter. Du behöver kunna arbeta självständigt och i grupp.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Biträdande miljöchef Ylva Jakobsson, 060-19 11 94, ylva.jakobsson@sundsvall.se
Rekryteringsspecialist Amanda Åslin, 060-19 17 73

Fackliga företrädare
Anna Hed, Naturvetarna, 060-19 11 23 72, anna.hed@sundsvall.se
Karolina Tornberg, Vision, 060-19 27 79, karolina.tornberg@sundsvall.se
Erika Sjödin, Sveriges ingenjörer, 060-19 25 96 erika.sjodin@sundsvall.se

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 8 mån, möjlighet finns till förlängning.
Tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 2018-01-07

Läs mer här!