Structor Miljö Öst söker dig som vill åtgärda miljöproblem

posted in: jobbarkiv

Vi söker dig som vill vara med och utforma åtgärder för att reducera riskerna med föroreningar i jord, vatten, sediment, byggnader och konstruera avfallsanläggningar mm. Har du något eller några års erfarenhet med CAD/GIS är det en fördel. Vi upplever en stadig efterfrågan på våra tjänster och har spännande uppdrag med utformning och uppföljning av åtgärder. Vi söker dig som vill vara med i arbetet och utveckla det. Beroende på våra uppdrag och dig kommer arbetet även att omfatta fältarbete, utredningar, tolkning av stora datamängder, ta fram handlingar för tillstånd/anmälningar, kontroller, redovisningar, bygg- och projektledning.

Structor Miljö Öst AB är ett miljökonsultbolag som främst arbetar i Östergötland, Småland, Öland och Blekinge. I Structorgruppen har vi det lilla bolagets fördelar med personlighet, enkla beslutsvägar och närhet, samtidigt som vi tillsammans med de andra bolagen i Structorgruppen är drygt 100 miljökonsulter.

För mer info följ denna länk.

Vill du veta mer, kontakta Lars Blomgren 076-107 43 22 eller skicka din ansökan direkt till lars.blomgren@structor.se