Orbicon söker Projektledare inom förorenade områden till Stockholm

posted in: jobbarkiv

Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med rötter som går tillbaka 150 år. Vi fokuserar på rådgivning och tjänster inom klimatanpassning, miljö och natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt VA. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

I Sverige är vi rikstäckande i undersökningar som utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik samt VA. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Solna Stockholm.

Beskrivning
Du kommer att arbeta som handläggare och projektledare inom främst förorenad mark. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, miljöutredningar, miljökontroll vid efterbehandlingsåtgärder, miljöinventeringar samt riskbedömningar och åtgärdsutredningar. Arbetet innebär både fältarbete samt utredningsarbete på kontoret. Du ansvarar för alla delar av projekten – från kundkontakt, projektering, framtagning av historik och fältarbete till rapportering. Till din hjälp har vi mycket egen spännande teknisk utrustning och erfarna projektledare. Inom tjänsteområdet Miljö och Natur kan det också vara aktuellt att bidra inom områdena Miljökonsekvensbeskrivningar, Environmental Due Diligence samt Naturvärdesbedömningar.

Vårt samhälle står inför en rad globala utmaningar och behovet av mer effektiva och hållbara lösningar ökar. Genom innovationstänkande vill vi på Orbicon leda utvecklingen framåt. Vi arbetar varje dag för ett friskare och grönare samhälle.

Vem söker vi

Vi söker dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och mycket kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med ett par års erfarenhet med inriktning inom området som t ex  hydrogeologi, grundvattenmodulering, förorenade områden, miljöinventeringar, förorenade byggnader, geoteknik, geofysik eller miljökonsekvensbeskrivningar. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi

  • Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark
  • Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet.
  • En organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Tjänsten önskar vi tillsätta under våren 2017.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.

Läs mer och ansök här!

Sista ansökningsdag 15 december 2017