Liljemark Consulting söker senior miljökonsult i Göteborg

posted in: jobbarkiv

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 12 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg, Luleå och Stockholm.

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden till vårt nystartade kontor i Göteborg. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet i Göteborg från grunden. I första hand söker vi dig som har lång erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Läs mer här