Ramböll söker seniora miljökonsulter/uppdragsledare

posted in: jobbarkiv

Ramböll är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle.

För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu erfarna miljökonsulter och uppdragsledare inom förorenad mark och sediment, som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom Ramböll Miljö och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen. Du kommer att flytta in i något av våra centralt belägna kontor i Stockholm, Uppsala, Linköping eller Norrköping, men kommer att ha möjlighet att arbeta i projekt över hela landet

Du kommer att ingå i nationella och internationella nätverk som utvecklar våra tjänster inom förorenad mark och sediment. Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande. Arbetet präglas av spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud.

Vi söker dig som har hunnit arbeta några år inom förorenad mark och sediment. Du har erfarenhet som konsult eller från statlig eller kommunal verksamhet och känner att du vill prova nya möjligheter och utveckla kunskapsområdet tillsammans med erfarna och inspirerande kollegor.

Vi tror att du är miljövetare, naturvetare, civilingenjör eller har annan likvärdig utbildning. Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i både skrift och tal. Du är målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Du är effektiv och van att leverera med hög kvalité för att bidra till väl utförda projekt. Du har också B-körkort.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Frågor?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Linda Nilsson, 010-615 64 06.

Läs mer här!