Orbicon söker Seniorkonsult Förorenad Mark

posted in: jobbarkiv

Vill du vara med och bidra till en renare och bättre värld för kommande generationer och samtidigt dela målet att vara den främsta experten inom miljömässiga och socialt hållbara lösningar? Då har du kommit rätt. Det går bra för oss på Orbicon men vi blir ändå aldrig riktigt nöjda. Det finns alltid mer att utföra. Därför är vi ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Har du en relevant högskoleutbildning inom miljöområdet med runt 10 års erfarenhet av uppdragsledning inom förorenade områden? Trivs du med att självständigt få driva avancerade projekt, från kund till mål? Att gå till jobbet och känna att du är med och gör skillnad?

Om svaren är ja så vill vi gärna berätta vad vi kan erbjuda dig som seniorkonsult hos oss

Läs mer och ansök här