Eurofins Environment söker en Regionansvarig säljare till Stockholm

posted in: jobbarkiv

Eurofins Environment söker en självgående och driven säljare till region Stockholm – Södra. Vi söker en skicklig säljare som sätter kunden i fokus och förstår vikten av att skapa och behålla en långvarig kundrelation. Rollen innebär tjänsteförsäljning till både befintliga och nya kunder, där erbjudandet till kunden är Eurofins analysportfölj gällande mark, vatten, luft och inomhusmiljö. Regionen, Stockholm södra, omfattar södra Stockholm ner till Östergötland, södra Västmanland och södra Närke. Du har tidigare arbetat med komplex, relationsbyggande försäljning B2B med dokumenterat goda resultat. Vi tror att du har en naturvetenskaplig och/eller teknisk utbildning inom kemi, biologi eller biokemi. Har du tidigare erfarenhet från Life Science ser vi det som meriterande.

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Läs mer och ansök här