ÅF söker Miljökonsult inom Förorenade Byggnader till Stockholm

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vår verksamhet sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – vi behöver fler duktiga kollegor i Stockholm!

Idag är vi nära 50 kollegor som jobbar med förorenad mark, förorenat grundvatten och förorenade byggnader, men vi behöver ändå fler duktiga medarbetare! Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag.

Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Välkommen till vårt kontor i Solna!

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med byggnader/fastigheter och ser gärna att du har erfarenhet inom några av följande områden:

  • Miljö- / materialinventeringar och avfallshanteringsplaner.
  • Miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader.
  • Inomhusmiljöutredningar.
  • Due diligence.
  • Miljösamordning i byggprojekt.
  • Byggnadscertifiering.

Vi ser helst att du har minst 8 års erfarenhet och har arbetat som uppdragsledare.

I grunden har du relevant akademisk utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

Vi tror att du värderar högt att ha roligt på jobbet, balans i livet samt att tillsammans med oss andra utveckla och optimera verksamheten. Du är mån om dina kunder, du är bra på att få lönsamhet i projekten och du tycker det är roligt att dela med dig av dina kunskaper till andra.

Vi erbjuder

Sektionen för förorenade områden i öst är ett väl sammansvetsat team där vi tillsammans arbetar för att nå bra resultat. Vi tycker det är viktigt att det är ”högt i tak” i praktiken och bra idéer får självklart komma från alla.

Vi har ett stort antal fritidsaktiviteter inom ÅF. Allt från pubkvällar, skidresor, klättring, spelkvällar, teaterbesök till krokimålning och vinprovning. Det finns något för alla och vi tycker om att umgås även på vår fritid.

ÅF är rankat som Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om du vill vara med och bygga vår Miljögrupp och om ovanstående beskrivning lockar dig ser vi gärna att du sänder oss en ansökan redan idag!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Björn Trepte

Förorenade Områden, Gruppchef Byggnader

bjorn.trepte@afconsult.com, 070-272 58 97

Läs mer och ansök här