Purgator Miljökonsult söker erfaren miljökonsult

posted in: jobbarkiv

Purgator Miljökonsult AB är ett helägt dotterbolag till Håkans Entreprenad.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av Miljöfrågor inom området förorenad mark och som har ett stort engagemang och vilja att bygga upp och utveckla företaget Purgator Miljökonsult AB.

Purgators verksamhet kommer att arbeta med en stor variation av uppdrag, tillståndsärenden, föroreningar av mark och vatten, dag- och länsvattenfrågor samt förorenade byggnader. Vi arbetar i alla faser av projekt, från förstudier och tidiga utredningar till miljöuppföljning av entreprenader

Våra uppdrag och projekt inom miljö är ofta en del av våra komplexa och multidisciplinära samhällsbyggnadsprojekt, där vi tillsammans mellan teknikområden vägleder och hjälper våra kunder att lyckas.

Vi hoppas att du kan och vill arbeta inom ett brett område och att du har erfarenhet och behärskar några av följande områden:

 • Förorenad mark:
  – planering av provtagning
  – miljötekniska markundersökningar inkl. provtagning
  – grundvattenfrågor
  – masshantering
  – myndighetskontakter
 • Tillstånd- och anmälningsärenden
 • Byggnadsinventeringar/rivningsinventeringar
 • Vattenverksamhet
 • MKB i infrastrukturprojekt
 • Kunskap om CAD och AMA är meriterande

Det här erbjuder vi:

En välkomnade arbetsplats som präglas av positiv människosyn som skapar arbetsglädje, trivsel och gemenskap. Vi arbetar under frihet med ansvar och ser positivt på egna initiativ som stärker relationer med såväl kunder som kollegor.

Du har nära kontakt med arbetsgivaren som stöttar dig och finns till hands samtidigt som arbetet innebär egen planering utifrån beställda uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som seriöst företag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald, det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och för dig som anställd.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Brålanda, resor förekommer då vi utför arbeten över hela Sverige.

I denna rekrytering samarbetar vi med Charleader AB, vid frågor kontakta Charlotte Strandbrink 0708-673600 eller maila din ansökan till charlotte@charleader.se  Senast den 30 juni vill vi ha din ansökan.