ÅF söker Miljökonsult byggnader till ÅF i Malmö

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vår verksamhet sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – vi behöver fler duktiga kollegor till sektionen Förorenade områden i Malmö.

Förutom förorenad mark och förorenat grundvatten/sediment, arbetar vi med miljöinventeringar, provtagningar och dokumentation av byggnader, vilket även omfattar upprättande av rivningsplaner, avfallshanteringsplaner, rådgivning och underlag för tekniska beskrivningar mm. Vidare arbetar vi tillsammans med övriga delar inom ÅF exempelvis med miljökartläggning och miljöcertifiering av byggnader.

Kunderna återfinns inom såväl den privata som offentliga marknaden och ditt uppdrag som specialist inom byggnader, gärna kombinerat med förorenad mark, är att ansvara för projekt från början till slut, kundrelationer och kontakter/dialog med tillsynsmyndighet etc.

Ett rikstäckande teknikområde drivs tillsammans med övriga kollegor med specialistkompetens inom förorenade byggnader i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå för att säkerställa kvalitet och möjliggöra utbyte av erfarenheter.

Vem är du?

Vi söker nu dig med minst 3-5 års erfarenhet inom Förorenade byggnader kombinerat med förorenad mark, men även dig som arbetat längre och vill ta ett nytt steg och vara med i fortsättningen på vår resa att bli nummer ETT på marknaden.

Vi tror att du besitter kunskap inom såväl förorenade byggnader som mark/grundvatten och har genomgått lämpliga kurser/utbildningar tillsammans med mångårig praktisk erfarenhet inom dessa områden.

Vidare krävs en förmåga att tillsammans med byggherre, entreprenör och myndighet nå samsyn i de projekt vi ansvarar för, vilket ställer stora krav på god kommunikation och dialog.

Du trivs i en öppen miljö där delaktighet och möjlighet att påverka är en självklarhet. Du ser helheten i konsultrollen där din tekniska expertis förenas med affärstänk och kundfokus. Du kommer handlägga och uppdragsleda projekt från början till slut inom såväl industri som infrastruktur och blir en del av ett härligt gäng på sektionen Förorenade områden i Syd.

B-körkort krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Tobias Kahnberg
+46 105053223
tobias.kahnberg@afconsult.com

Läs mer och ansök här!