ÅF söker Gruppchef till Förorenade områden Miljö ÅF i Malmö

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

Vill du vara med och forma framtidens samhälle?

ÅF fortsätter att expandera och nu söker vi omgående en gruppchef i Malmö med ansvar för gruppen Miljö/Förorenade områden.

Inom vårt affärsområde Vatten & Miljö arbetar vi för att skapa miljöer där människor på ett hållbart sätt vill bo, resa, arbeta och trivas i.

Det finns över 80 000 potentiellt förorenade områden i Sverige vilket innebär att olika utredningar och åtgärder krävs i samband med exploateringar, ombyggnationer och etableringar.Marknadsområde Förorenade områden verkar främst inom förorenad mark, förorenat grundvatten/sediment och förorenade byggnader.

Vi är idag 50 kompetenta, drivna, roliga och engagerade medarbetare på ett flertal kontor i Sverige. På kontoret i Malmö är vi 11 konsulter.

Som gruppchef hos oss får du möjlighet att utvecklas som ledare. Du kommer mötas av en roll med stor variation, allt ifrån att uppdragsleda intressanta projekt till att utveckla medarbetare och verksamheten.

Som gruppchef kommer du bl.a. att:

leda och utveckla medarbetarna i gruppen
ansvara för marknadsbearbetning och verksamhetsutveckling för gruppen
ansvara för resultatet i gruppen
arbeta i egna uppdrag 

Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga sektioner inom affärsområdet och även andra delar inom ÅF.

Vem är du?

Du är en person som gillar att ha kul på jobbet. Du har förmågan att sprida energi och skapa ett klimat där professionalism tillsammans med skratt och engagemang präglar arbetsmiljön.

Du har erfarenhet från kompetensområdet samt erfarenhet från konsultverksamhet. Du är utåtriktad och gillar att bygga kontaktnät. Vidare ser vi att det är viktigt att kunna lyssna och förstå såväl på medarbetare som på kunden för att kunna bygga upp och utveckla goda relationer.

Du bör ha erfarenhet som ledare eller chef men det är dina personliga egenskaper som är avgörande. 

Relevant utbildning är naturvetare eller civilingenjör.

Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta?

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och ett annat sätt att ha roligt med kollegor!

Vi jobbar aktivt med mångfald eftersom vi vet att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Tobias Kahnberg
+46 105053223
tobias.kahnberg@afconsult.com

Läs mer och ansök här