ÅF söker Miljökonsult i norr

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

ÅF Vatten & Miljö sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – vi behöver fler duktiga kollegor i norr!

Idag är vi mer än 100 kollegor som jobbar med spetskompetens inom miljö. Och vi vill bli fler duktiga medarbetare. Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag.

Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Välkommen till något av våra kontor i norr i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå eller Luleå.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som miljökonsult och ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande områden:

  • Förorenade områden
  • Tillståndsärenden

Vi ser helst att du har minst 4 års erfarenhet och har arbetat som uppdragsledare. Du har en relevant akademisk utbildning som civilingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande.

Vi tror att du värderar att ha roligt på jobbet, balans i livet och att tillsammans med oss andra vidareutveckla verksamheten. Du är mån om dina kunder, du är bra på att få lönsamhet i projekten och du tycker det är roligt att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper till andra.

Vi erbjuder

Miljösektionen i norr är en väl sammansvetsad grupp där vi tillsammans arbetar för att trivas, ha nöjda kunder och därmed nå bra resultat. Vi har kunder från både privat och offentlig sektor.

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om du vill vara med och bygga vår Miljögrupp och om ovanstående beskrivning lockar dig ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Vi finns på plats under större delen av sommaren om du har funderingar eller frågor

Fredrik Delblanc, Marknadsområdeschef
010-505 51 62

Läs mer och ansök här!