ÅF söker den vassaste miljökonsulter i Göteborg

posted in: jobbarkiv

Om jobbet

ÅF-Förorenade områden (mark, vatten, sediment och byggnader)

Över 80 000 potentiellt förorenade områden i Sverige innebär att olika utredningar och åtgärder krävs i samband med exploateringar, ombyggnationer och etableringar.

Vi på ÅF, 50 glada och engagerade ingenjörer och naturvetare inom marknadsområde Förorenade områden, arbetar i projekt från förstudier och inventeringar till undersökningar, rapporteringar och åtgärdsförslag.

Vi arbetar bland annat med följande;

  • Miljötekniska undersökningar
  • Byggplatsuppföljning miljö inom infrastruktur
  • Miljökontroller i samband med saneringar
  • Riskbedömningar och åtgärdsförslag
  • EDD och statusrapporter
  • Miljöspecialist i uppdrag
  • Kontrollprovtagningar
  • Uppdragsledning av komplexa efterbehandlingsprojekt
  • mm mm…

Det är högtryck nu och vi söker nya kollegor med driv och engagemang!

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet inom Förorenade område, men även dig som arbetat längre och vill ta ett nytt steg och vara med i fortsättningen på vår resa att bli nummer ETT på marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån tidigare erfarenhet och kan innefatta såväl genomförande som uppdragsledning av olika undersökningar och utredningsarbete i form av riskbedömningar, åtgärdsförslag och rådgivning. Du har flerårig erfarenhet av utredningsarbete kopplat till något eller några av områdena: mark, grundvatten, sediment och/eller byggnader.

Du trivs i en öppen miljö där delaktighet och möjlighet att påverka är en självklarhet. Du ser helheten i konsultrollen där din tekniska expertis förenas med affärstänk och kundfokus.

Du kommer handlägga och uppdragsleda projekt från början till slut inom såväl industri som infrastruktur och blir en del av ett härligt gäng på sektionen Förorenade områden i Väst.

Du är utbildad civilingenjör, miljö- eller geovetare och genomgångna SGF-kurser, certifieringar etc. är meriterande.

B-körkort är ett krav

Urval sker löpande, så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Tobias Kahnberg
Sektionschef Väst & Syd
+46 105053223
tobias.kahnberg@afconsult.com

Läs mer och ansök här!