WSP söker Uppdragsledare inom markmiljö till Karlskrona

posted in: jobbarkiv

WSP Environmentals avdelning Mark och Vatten Syd har många spännande projekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Avdelningen växer och behöver förstärka med en kvalificerad miljökonsult till vårt kontor i Karlskrona.

Som uppdragsledare inom markmiljö får du möjlighet att jobba med varierande uppdrag. Du kommer tillsammans med kollegor både lokalt och nationellt driva projekt rörande markmiljö och förorenade områden. Din placering kommer att vara i nyrenoverade lokaler centralt i Karlskrona där WSP har ca 50 medarbetare inom olika discipliner, varav 4 uppdragsledare inom markmiljö.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor från t.ex konsultbranschen, beställarsidan eller tillsynsmyndighet.

Läs mer om tjänsten på:

https://mycareer.wsp-pb.com/VacancyDetail.aspx?VacancyId=11597