Wescon söker miljökonsult inom förorenade områden till Västerås

posted in: jobbarkiv

Wescon Miljökonsult är ett nystartat företag, som har målsättningen att vara Västerås och Mälardalens trevligaste miljökonsulter. Vi arbetar i uppdrag i hela Mälardalen men också i övriga Sverige.

Vi har en platt organisation, med korta beslutsvägar där möjligheten att påverka är stor. Vi fattar gemensamt beslut både på projektnivå och kring bolagets framtid.

Vi är idag tio erfarna miljökonsulter som arbetar inom huvudsakligen tre tjänsteområden; förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd.  

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som miljökonsult hos oss med inriktning på miljötekniska markundersökningar, arbete i fält samt miljökontroll. Du kommer att själv få planera och förbereda ditt arbete utifrån de förutsättningar som ges av en erfaren uppdragsledare.

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förorenade områden såsom miljötekniska undersökningar samt riskbedömning. Det är en stor merit om du har erfarenhet av provtagning och arbete i fält samt om du är certifierad provtagare.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult i arbetet med förorenade områden.

Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kundens verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter.

Vi kommunicerar med varandra, med våra kunder samt med myndigheter och det är därför av stor vikt och ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi värdesätter gemenskap, glädje, engagemang samt lyhördhet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och möjlighet att självständigt planera och utföra arbetet.

Att arbeta hos Wescon Miljökonsult innebär att arbeta med många olika typer av projekt och många projekt samtidigt. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och att vara transparanta i kommunikationen såväl till våra kunder som till de myndigheter vi har kontakt med.

Ansök så snart som möjligt. Vi kallar löpande till intervjuer.

Kontaktinformation

Du skickar din ansökan till oss på epost: info@wescon.se

Frågor om tjänsten ställs till Jan Andersson, VD, tfn:  070-652 50 36

Läs mer och ansök här: www.wescon.se