Orbicon söker Byggprojektledare/drivmedelsanläggningar

posted in: jobbarkiv

Vi söker en person till vår bygg- och anläggningsavdelning i Göteborg.

 För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår bygg- och anläggningsavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Göteborg.

Beskrivning
Du kommer arbeta självständigt som byggprojektledare för uppdrag som rör ny- och ombyggnationer av drivmedelsanläggningar. På kontoret i Göteborg sitter en grupp på 6 personer med lång erfarenhet av branschen där du hittar stöd i dina arbetsuppgifter. Våra kunder finns främst inom oljeindustrin som St1 Sverige AB och OKQ8 AB m.fl. även inom bygg- och fastighetsbranschen samt kommuner och länsstyrelser. Tjänsten innebär en del resor inom Sverige.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Att arbeta självständigt är inga problem för dig och du trivs i rollen som problemlösare. Du stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har grundläggande kunskaper kring drivmedelsanläggningar och goda kunskaper inom projektledning (projektering/ upphandling/ projektledning mm). Dina kunskaper kring myndighetskontakter är bra främst inom Räddningstjänst (brandfarlig vara) och bygglovsprocessen.

Hos oss kommer du ha daglig kontakt med våra kunder och är därför duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Önskvärt är att du även har mycket goda kunskaper kring bensinstationer samt hantering och frågeställningar kring dessa och deras verksamhet, exempel:

  • Drivmedelsanläggningar
  • VA-frågor, oljeavskiljare och dagvatten
  • Byggrelaterade projekt
  • Brandfarlig vara och hantering av dessa
  • Miljöfarlig verksamhet
  • Arbetsmiljö

Vad erbjuder vi
Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark

Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, Byggbranscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Eriksson, meri@orbicon.se eller 0705-75 90 09.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.

Läs mer och ansök här!