Sweco Uppdragsledare inom vatten och miljö till Kiruna och Gällivare

posted in: jobbarkiv

I Kiruna och Gällivare sker i dagsläget en mycket intressant och spännande utveckling med uppbyggnad av nya bostadsområden och återställning av tidigare industriområden. Det pågår bl.a. rivningar och flytt av hus, markundersökningar, riskbedömningar och saneringar vid avveckling av tidigare industriområden och inför uppbyggnad av nya bostadsområden.

Pågående samhällsomvandlingar medför ett stort behov av konsulter med inriktning mot mark, vatten och samhällsbyggande. För att möta marknadens behov söker vi nu erfarna och drivna uppdragsledare till vår miljögrupp med kontor både i Kiruna och Gällivare. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet och som vill vara en aktiv del av regionens utveckling. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt och ha kontakter med ett stort antal kunder. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver rätt team och stort engagemang, tekniskt kunnande och ett bra samarbete.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba tillsammans med oss och våra kunder för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

För mer information kontakta:
Helena Skoglund, gruppchef, 0980-39 30 04
Skicka in din ansökan senast den 12 maj 2017.

Läs mer och ansök här om du är intresserad av att vara stationerad i Kiruna.

Läs mer och ansök här om du är intresserad av att vara stationerad i Gällivare.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.