Sweco söker personal inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Vi vill förstärka vårt team inom förorenade områden

Verksamhetsområde
Vatten och miljö – teknikområde Förorenade områden

Ansökningstid
2017-04-30

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vi söker fler medarbetare med erfarenhet av arbete inom förorenade områden till flera av våra kontor runt om i landet!

Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden? 

Din kommande roll
Som miljökonsult hos Sweco kommer du arbeta som uppdragsledare och handläggare med tyngdpunkten inom förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar planering, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. En viktig del i arbetet är att ansvara för och utveckla kundrelationer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde. Det är meriterande om du har erfarenhet av:

– arbete inom förorenade områden
– miljötekniska undersökningar
– lång erfarenhet av fältarbete
– riskbedömning eller åtgärdsutredning
– projektledning eller byggledning kopplat till sanering

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult i arbetet med förorenade områden.

Dina egenskaper
Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter och är affärsinriktad. Du kommer att ta en aktiv del i marknadsföringen av våra tjänster till nya och befintliga kunder. Eftersom kommunikation är avgörande för kundrelationer och uppdragsresultat är det ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter som en av byggstenarna i vår fortsatta utveckling.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansök så snart som möjligt då vi kallar till löpande intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation (ring någon av oss så slussar vi vidare om du är intresserad av annat kontor!)

Anna Ahlgren Mårtensson, Stockholm, 010-4845007
Marie Börnell, Göteborg,  031-627642
Daniel Hertzman, Malmö 040-167245
Louise Johansson, Jönköping 036-15 18 21

Läs gärna mer här