Nätverket Renare Mark söker ny koordinator!

posted in: jobbarkiv

Vill du bli nästa koordinator för Renare Mark?

Nu letar vi efter Nätverkets nästa koordinator. Vill du få chansen att vara med och utveckla Renare Mark och tillsammans med kompetenta och trevliga branschkollegor anordna seminarier och konferenser? Tycker du precis som vi, att nätverkande är både fantastiskt roligt och viktigt för utvecklingen av branschen? Är du dessutom en fena på att organisera? Ja, då kan du vara den person som Nätverket söker!

Som koordinator för nätverket är man den drivande kraften för att genomföra de beslut som fattas av styrelsen. Man blir delaktig i nätverkets planering och håller tillsammans med en tillsatt arrangörsgrupp i de fyra nationella seminarierna som arrangeras per år. Tillsammans med en vårmöteskoordinator är man med och planerar och arrangerar Vårmötet som är Nätverkets största evenemang som i år redan har lockat mer än 450 deltagare. Man har kontakten med medlemmar dels via mail, telefonsamtal och via nätverkets sociala medier såsom Facebook och LinkedIn.

Engagemanget som koordinator pågår max 3 år med 1 års förlängning åt gången. Uppdraget omfattar ca 10-15 timmar i veckan, arvodet är i dagsläget 600 kronor/timmen med en planerad höjning om 50 kr under året. Uppdraget påbörjas under hösten 2017 genom att den kommande och den nuvarande koordinatorn går dubbelt fram till årsskiftet.

För mer information kontakta Ulrika Larson som är ordförande för Nätverket Renare Mark på: ulrika.larson@empirikon.se eller nuvarande koordinator johanna.svederud@liljemark.net. Det finns även en bra artikel av Johanna om hur hon upplevt sin roll som koordinator på sidan två i vårt senaste nyhetsbrev

Ansökan ska skickas in senast den 24 april 2017 till Ulrika Larson på: ulrika.larson@empirikon.se.