Jordnära miljökonsult söker medarbetare till Göteborg/Lidköping

posted in: jobbarkiv

Jordnära miljökonsult AB växer och söker nu fler engagerade miljökonsulter som vill arbeta i spännande och utvecklande projekt med hög kvalitet! Hos oss får du möjlighet att jobba i ett litet flexibelt företag med ambitionen att arbeta nära våra kunder. Du får även möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla företaget och vara en del av ett härligt gäng!

I första hand söker vi dig med erfarenhet inom miljö och hållbarhet med fokus på förorenade områden. För oss är engagemang, flexibilitet och driv lika viktigt som antal anställningsår. Vi tror att du liksom oss har en naturvetenskaplig eller teknisk universitets-/högskoleutbildning i grunden och har ett stort miljöintresse.

Klicka här för mer information.