Geosigma söker Senior miljökonsult

posted in: jobbarkiv

Geosigma logo

Geosigmas miljögrupp i Uppsala erbjuder ett brett tjänsteutbud inom miljö- och vattenrelaterade uppdrag, där ett av våra specialistområden är förorenade områden. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden i samarbete med Geosigmas övriga specialister. Kunder och uppdrag finns både lokalt och nationellt. Vi söker nu en erfaren miljökonsult som vill vara en aktiv del av regionens och företagets utveckling.

Inom Geosigma Miljö & Vatten är vi ett 30-tal personer som arbetar tillsammans, placerade i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av miljöuppdrag, och har ett etablerat nätverk inom branschen. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser att du som person är nyfiken, engagerad och ansvarstagande samt har lätt för att skapa nya relationer med såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder en spännande och stimulerande miljö där du har stor möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % och är placerad på vårt nya kontor i centrala Uppsala.

För mer information kontakta:

Kersti Nilsson, 010 – 482 88 59

Skicka in din ansökan senast den 17 april, med CV och personligt brev till kersti.nilsson@geosigma.se.

Läs mer om Geosigma och tjänsten här.