BGM Söker projektledare inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

logo_BGM

Är du en av oss?

BGM söker en projektledare till vårt kontor i Skövde. Din bakgrund kan vara av olika karaktär men du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta med förorenade områden. Du kommer i första hand att arbeta med projekt inom förorenade områden samt även brett inom flera av våra verksamheter. Vi arbetar i samtliga skeden i projekt från utredningar till medverkan vid saneringar.

Varmt välkommen att kontakta vår VD Johan Ericsson. Johan nås på tel 070-689 15 53 eller mail johan.ericsson@bgm.nu.

BGM strävar efter att ständigt utvecklas och vara ett attraktivt och framgångsrikt företag. Ytterst handlar vår verksamhet om att genomföra projekt av olika karaktär, ofta i nära relation med våra kunder.

Engagerade och kunniga medarbetare är en viktig faktor i vår verksamhet. Hos BGM finns betydande möjligheter att utvecklas personligt såväl inom sitt kompetensområde som på ett bredare plan – vi lägger stor vikt vid det. Individuellt engagemang och eget driv samt vilja att arbeta i grupp ser vi som viktigt. Se mer om oss på vår hemsida,www.bgm.nu.

 Länk till annonsen: http://www.bgm.nu/nyheter/vi-soker-en-projektledare-inom-fororenade-omraden