Structor Miljöteknik AB söker erfarna miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

structor

I Structor Miljöteknik AB jobbar vi med förorenade områden, byggnader och inomhusmiljö, miljöprojektering, miljöprojektledning, samhällsplanering, tillstånd, MKB, GIS, BAS-P/U och arbetsmiljö.

Uppdragsledare, kontorsansvarig och delägare
Vi söker fler uppdragsledare till våra kontor i Västerås, Eskilstuna och Örebro, med ett eller flera av dessa områden som spetskompetens. Till Västeråskontoret söker vi dessutom dig som vill anta utmaningen som kontorsansvarig och leda och vidareutveckla vårt Västeråskontor. Som en extra morot har vi nu möjlighet att ta in fler delägare.

Vi tycker det är viktigare att du är rätt person med rätt kompetens än att du har rätt formell utbildning.

Structors motto är Vi ser möjligheter. Det innebär för oss att ihop med våra kunder utveckla deras projekt och visioner. Vi drivs av vårt engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågor och deltar aktivt i forskning och utveckling för att kunna ligga i framkant i vår bransch. Vår verksamhet präglas av nytänkande, engagerade medarbetare och inte minst av att vi har roligt ihop.

Ansökan
Eventuella frågor besvaras av Peter Carlsson på 0706-35 62 32. Vi rekryterar fortlöpande men vi tar gärna emot din ansökan senast den 19 februari, skicka den till: peter.carlsson@structor.se

Läs mer och ansök här